Arranca la primera càpsula d'aparadorisme de la Festa del Mercat

El 14 de març va arrancar la primera càpsula d'aparadorisme de la Festa del Mercat a la Plaça. Es tracta d'un taller de sis hores, amb quatre sessions que tracten temes diferents i on hi participen els comerços de la ciutat. S'imparteix al Casal d'Amposta.

 

Càpsula 1: Dies: 14-16-21-23 de Març

Càpsula 2: Dies: 15-17-22-24

De: 15:15 h. a 16:45 h. 

Lloc: El casal

 

 

 

 

 Els continguts de les càpsules són aquests:

Primera sessió: “L’arribada de la llum”:

 

Segona sessió: Què comunica el meu aparador?

 

Tercera sessió: Aspectes bàsics d’aparadorisme

 

Quarta Sessió: Realitzem un aparador

 

Professores:
Tere Grau ha estudiat Aparadorisme a l’Escola Massana Centre d’Art i Disseny de Barcelona. Ha guanyat diversos premis tant a nivell nacional com a l’estat espanyol. Al llarg de la seva vida ha compaginat la seva passió per l'aparadorisme amb el disseny d’interiors i ha participat amb l’organització de desfilades de moda.

Montse Roa és dissenyadora de Producte (ELISAVA), té un Postgrau en Escenografia (Escola Massana), un Màster en Direcció d'Art Cinematogràfic (ESCAC) i un Executive Education en Estratègies de Desenvolupament (ESADE). Ha treballat en el món de l'arquitectura, el disseny, el cinema, el teatre i en els darrers anys, ha començat a realitzar projectes més personals, on incorpora temes d'artesania i docència en el seu bagatge.