“LA CONSULTA DEL DOCTOR FORCADELL”, la segona pel·lícula de ficció de cinema mut rodada a les Terres de l' Ebre (2014)

TÍTOL CURT CINE MUT

 Aquesta pel·lícula continua amb les aventures i desventures dels personatges que ja ens van enamorar fa dos anys amb L’HERÈNCIA DE L’AVI GISBERT. En aquesta aventura els germans més famosos del cel·luloide de principis de segle ( Sisco i Manel ) es troben amb seriosos problemes econòmics a partir d'un succés familiar molt trist.

L'única persona que els pot ajudar és el Doctor Forcadell, que els dóna treball com a ajudants de l'única consulta mèdica d'Amposta . Però el doctor no passa pel seu millor moment ja que a Amposta acaba d' arribar una persona, amb molt males intencions i que li treu pacients... La poca traça dels germans Gisbert empitjorarà encara més la situació del desgraciat doctor ... però podran els germans ajudar al doctor Forcadell o acabaran per arruïnar la consulta?.

No et perdis la segona part de la pel · lícula més divertida de la festa del Mercat a la Plaça, rodada íntegrament a Amposta, on no pararàs de riure i emocionar-te com anteriorment ho van fer els grans mestres de l'humor com Charles Chapplin , Buster Keaton , Harold Lloyd, entre d'altres .... Una pel·lícula que et demostrarà que s'ha de mirar el costat bo de la vida encara que aquesta et doni males passades.

 

Fes click aquí per veure el tràiler

 

UNA PRODUCCIÓ DE FILMSNÒMADES, AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’ÀREA DE CULTURA I FESTES DE L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA

 

DIRECTOR: JORDI GALO

GUIÓ: JORDI GALO I ALBERT REVERTER

DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Maria Pons

DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA: Gemma Briones

AJUDANT DE DIRECCIÓ: VANESSA BATISTA

PRODUCTOR: JESSICA GALO, EVA ALSO

ACTORS: Kim Smits, Jordi Casanova, Albert Reverter, Maica Verdejo, Judith Franch, Dani Pellicer, Cristòfol Pons, Rogelio Royo, Jordi Galo, Joan Guijarro, Guillermo Barberà ( +extres).

 

Cercar

Segueix la Festa!