AMPOLINO “Mitges de rejilla” (2014)

Espectacle Ampolino 2014

 

Espectacle totalment renovat per a la Festa del Mercat 2014 a l'Auditori de La Unió Filharmònica.

Els nostres AMPOLINOS patiran les conseqüències directes de la mala gestió que van tenir als moments de crisis. És per això que a través de la denúncia d’un espectador es veuen abocats a ingressar a la presó. Però, estan dins tots els que han d’estar? Prepareu-vos perquè mai se sap des d’on pot sonar la música!

Mes de  5.000  espectadors han visitat  ja l’AMPOLINO, que cada any obre les seves portes durant la FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA, per a que AMPOSTINS i visitants de la festa puguin gaudir de “Lo Cabaret de l’Ebre”. Un espectacle de teatre musical que conta les històries d’aquests personatges que van muntar el seu Cabaret al barri del Grau de la ciutat, ja fa 4 anys.

Aquest any 4 nous passis d’un AMPOLINO molt especial, emotiu, tendre i  més musical que mai, amb coreografies d’escàndol, animació amb la nostra Divax i moltes sorpreses més per a que pugueu gaudir d’aquesta experiència que us farà riure i passar una estona diferent al llarg de 2 hores d’espectacle en directe.

Tipus: Teatre Musical / Comèdia.

Durada: 120 min.

Lloc: Auditori de La Unió Filharmònica

Passis: Dissabte i Diumenge: 20:30 h / 23:00 h

Preu: 6,50 €

Aforament: 470 (Entrades numerades)

Venda Anticipada a través de www.ampolino.com

 

Un espectacle de Dh Company amb:

MARC BARBERÀ, DAVID BO, JOAN GUIJARRO,  FUENSANTA LÓPEZ, DAVID ANGUERA, LORENZO MARQUINA , XUEL DÍAZ, LAIA ALMENDROS,  ALMA STEINER, ANNA PLANELL, MARC LAPUERTA,  JUNYI  SUN i ANDREJ MIKULASEK

 

Disseny d’Il·luminació i so:  David Martínez      Disseny de Vestuari i sastre: Andrej Mikulasek 

Coreografies:  Marc Lapuerta     Guió:  Joan Guijarro i David Bo    

 Direcció:  Joan Guijarro

 

 Ampolino---Mitges-de-rejilla-2014-DEF Mitja