La fira d'artesania i el comerç

El Mercat d’època és un dels eixos de la Festa. Recrea les parades ambulants del mercat de primers de segle XX. S'agrupen al carrer Major, plaça de l'Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini. És l'eix central de la festa i l'element que li dona nom. Molts dels paradistes són d’Amposta i d’altres poblacions de les Terres de l’Ebre, i també en venen d’altres contrades.

El comerç també té s’implica amb la Festa participant al Concurs d’Aparadors, que enguany estarà inspirat en els 10 de Festa del Mercat. Hi participen més d’una quarantena d’aparadors.

fira artesania i comerç festa del mercat a la placa amposta 2018

Obertura del Mercat d’època

  • Divendres 18 de maig a les 17:00h

  • Dissabte 19 de maig a les 10:30h

  • Diumenge 20 de maig a les 10:30h 

Altres actes relacionats

Visita i lliurament dels premis del VII Concurs d’Aparadors de la Festa

Des de la Regidoria de Comerç d’Amposta es lliuraran els premis convocats per setè any consecutiu a tots aquells negocis, botigues, centres i serveis que han engalanat els seus aparadors, espais o establiments, inspirats amb els 10 anys de la Festa.

Data:

Dijous 17 de maig a les 19:00h

Lloc:

Carrers de la ciutat

Edat recomanada:

Per a tots els públics

Preu:

Gratuït

Acte d’agraïment als Paradistes dels 10 anys de la Festa del Mercat

Acte institucional de reconeixement als paradistes que han protagonitzat la Festa des del primer any.

Data:

Dissabte 19 de maig a les 11:00h

Lloc:

Ajuntament d’Amposta

Edat recomanada:

Per a tots els públics

VII Concurs d’Aparadors “10 anys de Festa del Mercat”

Des de la regidoria de Comerç d’Amposta i Mercat Municipal s’ha convocat per setè any consecutiu aquest concurs, convidant a tots aquells negocis, centres, botigues i serveis del municipi a engalanar els seus aparadors o establiments inspirats amb la temàtica de “Els 10 anys de la Festa del Mercat” sumant-se un total de 42 aspirants.

Prèviament es va realitzar la “Càpsula d’Aparadorisme” amb un gran èxit d’inscrits per tal d’oferir eines, idees i possibilitats per guarnir els aparadors i establiments interessats. L’èxit va ser aclaparador, amb les places esgotades ja des d’abans de començar.

S’ho han treballat molt i així, el dijous 17 de maig a les 18:00h tindrà lloc l’esperat “Lliurament dels Premis” als guanyadors amb el bus de la HIFE amb el qual anunciarem que arriba la Festa i el posterior “Últim sopar a les fosques”, un cop lliurats els premis. No us oblideu de vestir-vos per a l’ocasió!

Podeu votar aquí

Cercar

Segueix la Festa!