Les sol·licituds per a participar es poden presentar fins el 10 de maig

El Concurs d’Aparadors arriba enguany a la desena edició. Així, en el marc de la XIII Festa del Mercat a la Plaça semiconfinada els comerços, entitats i centres educatius es tornaran a vestir d’època.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Amposta, mitjançant la regidoria de Comerç i Mercat Municipal. L’acció té com a principal objectiu l’ambientació de la ciutat durant la festivitat, així com la implicació dels negocis en la festa i la promoció del comerç local.

Al concurs hi poden comerços, centres educatius, bars, cafeteries, restaurants. A banda de l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística i la il·luminació, es valorarà el respecte al medi ambient i, sobretot, l’adequació a la temàtica de l’edició de la festa: "Els transports a l’inici del segle XX".

Els comerços i entitats participants poden optar a cinc premis diferents: primer premi a millor aparador, amb una dotació de 150€ i un diploma, segon premi a millor aparador, amb una dotació de 100€ i un diploma, i tercer premi, amb una dotació de 50€ i un diploma; a banda, hi ha el premi del públic a millor aparador, amb l'obsequi de material valorat en 150€ i un diploma, i un premi social a la millor ambientació d’entitats i centres educatius, amb l'obsequi de material valorat en 150€ i un diploma.

Per al premi del públic a millor aparador, la puntuació es quantificarà per les interaccions a les fotos dels aparadors presentades a les xarxes socials. Des del departament d’Informàtica i Telecomunicacions de l’Ajuntament d’Amposta s’emetrà un informe amb el resultat de les votacions del públic per internet.

Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins al dia 10 de maig. Els aparadors es visitaran entre els dies 17 a 20 de maig de 2021 entre les 10:00 i les 14:00 i les 16:30 i les 21:00. Els aparadors hauran de estar visibles durant l’horari de visita.

Podeu consultar les bases aquí.

Cercar

Segueix la Festa!