Ja estan obertes les inscripcions al I Concurs de Balcons de la Festa del Mercat a la Plaça

Per tal d’impulsar l’animació i crear un ambient festiu que doni una bona imatge dels carrers d’Amposta a tots els seus veïns i visitants, l’Ajuntament d’Amposta, mitjançant la regidoria de Comerç i Mercat Municipal, ha organitzat el primer Concurs de Balcons per a la XIII Festa del Mercat a la Plaça semiconfinada.

És una de les principals novetats d’enguany que permetran celebrar la festivitat amb accions adequades als moments que vivim.

Poden participar, de forma individual o col·lectiva, els propietaris o llogaters de totes les cases i pisos del Terme Municipal d’Amposta, decorant els seus balcons d’acord amb la temàtica de la festivitat. El jurat, integrat per 3 persones relacionades amb el món de la indumentària i decoració de balcons de principis del segle XX, duran a terme una votació el dia 20 de maig. El balcó seleccionat com a millor balcó engalanat, obtindrà un premi de 150€.

Els balcons participants hauran d’estar engalanats des del dia 14 fins al 24 maig. Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins al dia 10 de maig, al Registre General de l’Ajuntament d’Amposta (planta Baixa) i per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

Cercar

Segueix la Festa!