El Mercat se suma a la Festa amb el segon Tasta el Mercat de Nit
- 6 de maig de 2016

Després de l’èxit que va tenir la primera edició del Tasta el Mercat de Nit, en el marc del FesticAM, l’octubre de l’any passat, els venedors del Mercat Municipal han decidit repetir l’experiència per la Festa del Mercat. “Com que la primera edició va tenir tant acceptació, en aquesta segona s’ha previst un increment dels tastos”, assenyala la regidora de Comerç i Mercat Municipal, “se’n serviran fins a 6.000”. Fins a 13 parades hi participaran, guarnides amb elements de l’època. Els tastos se serviran entre les vuit de la tarda (després del pregó inaugural) i fins les onze de la nit. El tiquet per tast serà de tres euros.
Aquesta és la relació de venedors que oferiran tapes amb productes de proximitat i receptes de la cuina tradicional del territori.
SALAONS TRILLO
- Esqueixada
- Musclos amb escabetx de les Ries
- Variat del terreny
CARNS LAFONT
- Rollet de mousse de botifarra amb all-i-oli
- Formatge de cabra amb melmelada i fresa sencera
- Pinxo variat d’embotits de la casa
- Mandonguilles antigues amb la seua salsa
- Filet de porc amb foie i melmelada
PEIXOS CLAUDIO
- Pop a la Gallega
- Pop a la Feria
- Salpicó de Pop
DOLORS OLIVES i JORDI PEIXATERIA i SALAONS
- Arròs caldós amb galeres
- Empedrat
- Menjar blanc
- Pizza infantil
QUEVIURES ELI i ANGEL
- Selecció de formatges, embotits i fumats
FRUITES I VERDURES ROSA
- Cargols amb salsa
- Menjar blanc
FRUITES I VERDURES MARGA
- Carxofes en frito
- Bunyols de carxofa amb amanida
- Clotxa
- Pots de macedonia
- Torrades d’escalivada
LES DELICIES COMESTIBLES
- Canelons de pernil dolç
- Croquetes de pollastre i llagostí
- Esqueixada d’abadejo
- Torrades variades
- Dolç típic i mistela en variat de crema
CARNISSERIA BELTRAN
- Canelons
- Torrades variades
- Callos del terreny
- Mandonguilles
CARNISSERIA XARCUTERIA VILLAROYA
- “Brocheta” d’embotits artesans
- Mandonguilles amb salsa d’ametlles
- Croquetes casolanes de carn
- Paella de muntanya
- Canelons de ternasco
CARNISSERIA MIRO
- Pinxos de tres sabors amb pebrot i albergínia escalivada
- Pinxos de botifarra de carn, xoricet i salsitxa amb all-i-oli
- Canelons de carn amb llit de pasta de full
- Tauleta de pernil, formatge i embotits amb pa i tomàquets
- Fideus a l’estil d’abans
MAR-i-LOURDES PEIXATERIA
- Arròs d’abadejo i carxofa
- Fideuada
- Mandonguilles d’abadejo en ceba i tomata fregida
- Bunyols d’abadejo
- Croquetes de peix
- Mandonguilles de canana en pèsols
- Una petita clotxa
- Un plat de variat
CARNISSERIA QUERAL
- Llesca de botifarra d’arròs
- Llesca de llonganissa
- Patates de corral
- Truita de botifarra de carn amb all tendre
- Costella en caragols