Resum d'altres activitats

Altres activitats

Jornades Gastronòmiques de la Festa del Mercat

Hi participen els diferents restauradors de la ciutat oferint menús amb cuina tradicional.

Acte d'obertura i pregó de la Festa

Durant les set primeres edicions ha tingut lloc en dissabte al matí. En la vuitena edició, la del 2016, es trasllada a divendres la tarda. És un personatge de l'època l'encarregat de pronunciar el pregó. En l'edició del 2016, serà Anita, la dona de Lluís G. Pons, propietari del vapor «Anita», del qual es celebra enguany el seu centenari.

Concurs d'Aparadors

Els comerços de la ciutat decoren els seus aparadors i participen en el concurs, creat l'any 2012. Es donen tres premis.

Tallers per a la Festa

Des de finals de març i fins el maig, s'organitzen diferents tallers per preparar la Festa del Mercat. En la seva organització s'hi impliquen entitats, associacions i centres formatius. Van des de tallers d'indumentària i complements de la festa, fins a tallers de ball, de decoració d'aparadors, de balcons, de cal·ligrafia modernista, de fotografia antiga, de cuina típica, etc.

Activitats paral·leles

El programa d'activitats paral·leles inclou exposicions, rutes guiades al patrimoni cultural (el molí d’Escuin, cases modernistes, el pont de pedra i el canal, les escoles Miquel Granell, etc.), passejades en carro i cavall, jocs de taverna, jocs tradicionals, etc.
Festa del Mercat a la Plaça

Dj. 18 a dg. 21 de maig de 2023

Amposta

Casc antic Amposta

Vine a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta i gaudeix de tots els esdeveniments!