IX Tasta el Mercat de Nit (2023)

Vine a viure el Mercat de Nit!

Us convidem a visitar-nos el proper 19 de maig a les 20:30h al Mercat Municipal, on podreu viure una nit inoblidable plena de sabor i diversió.

Els nostres paradistes han elaborat una selecció de tastos espectaculars, sota la guia experta del Xef Jeroni Castell, director del restaurant Les Moles a Ulldecona, guardonat amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol l’any 2021.

A més, Imma de Sopa i la Xaranga Xino Xano ens oferirà una actuació única per acompanyar aquesta velada màgica. I enguany, com a novetat, podreu gaudir dels tastos a la nostra terrassa, situada a la zona del davant de les escales del mercat a la Plaça Ramon Berenguer IV.

No deixeu passar aquesta oportunitat per degustar el millor de la gastronomia i passar una nit meravellosa amb nosaltres. Us esperem!

Us presentem la guia definitiva per a la vostra experiència gastronòmica al nostre esdeveniment! A continuació, us detallarem els deliciosos plats que podreu degustar a cada parada i us mostrarem un plànol detallat amb els punts de venda de tiquets, les parades on trobareu tastos i els espais on adquirir beguda, inclòs el nostre ampli espai de terrassa.

Enguany, als punts de venda de beguda, podreu trobar cervesa i refrescos per refrescar-vos mentre gaudiu dels sabors.

A més, a algunes de les nostres parades, tindreu l’oportunitat d’adquirir vins i caves exquisits que faran brillar els vostres paladars.

No us perdeu aquesta experiència gastronòmica única i exploreu tots els sabors que tenim preparats per a vosaltres! Trobeu tot el que necessiteu al nostre plànol i prepareu-vos per gaudir de la millor nit.

Us esperem!

Festa del Mercat a la Plaça

Dj. 18 a dg. 21 de maig de 2023

Amposta

Casc antic Amposta

Vine a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta i gaudeix de tots els esdeveniments!