Fes-te Col·laborador!

La Festa del Mercat es fa gran any rere any amb la participació de la gent de la ciutat. Tothom hi pot participar, no només abillant-se com els ampostins de principis de segle XX, també col·laborant en l’organització d’activitats i espectacles o fent-se col·laborador/a d’organització.

Hi ha dos maneres: 

  • Fent acomanyament de grups
    A la Festa del Mercat hi ha grups d’animació que fan espectacles de carrer. La feina dels col·laboradors/es és acompanyar-los i guiar-los pels carrers del barri de la Vila. És el punt d’unió entre aquests grups i la Festa. 
  • Suport a l’organització d’espectacles en recinte tancats
    En aquest cas, la feina dels col·laboradors/es serà la de donar suport organitzatiu i logístic en els diferents passis dels espectacles en recintes tancats, com la sarsuela o les varietés. 

Per ser col·laborador/a de la Festa del Mercat només hi ha dos requisits: tenir més de 16 anys i moltes ganes de participar de manera activa a la Festa. Cal tenir en compte que els col·laboradors/es representen un dels pilars fonamentals de l’organització i desenvolupament de la Festa i han d’estar-hi compromesos. 

Descarregar-te el full d’inscripcions, imprimir-lo i entregar-lo signat al registre de l’Ajuntament d’Amposta.

Descarregar formulari d’inscripció (PDF INS038, 92KB)

Si tens més de 18 anys et recomanem que facis la sol·licitud de forma online: és més ràpid i no has de desplaçar-te fins a l’Ajuntament:

Sol·licitud online per ser col·laborador

La data límit per poder sol·licitar ser col·laborador/a és el 17 de maig de 2023.

Festa del Mercat a la Plaça

Dj. 16 a dg. 19 de maig de 2024

Amposta

Casc antic Amposta

Vine a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta i gaudeix de tots els esdeveniments!