La ciutat no descansa: els espectacles itinerants

Diuen que les ciutats no descansen mai, per això creiem que a l’Amposta de fa cent anys sempre estaven els carrers plens de gent i gresca. I així ho volem escenificar a la Festa del Mercat a la Plaça amb un nucli antic ple de cupletistes, músics, rondallistes i balladors de jota, artistes de circ...

Llegeix més: La ciutat no descansa: els espectacles itinerants

Un passeig pel patrimoni centenari

Descobreix els edificis més emblemàtics de la ciutat en una de les rutes que s'organitzen durant la Festa del Mercat a la Plaça. Guiades per persones expertes del Museu de les Terres de l'Ebre, tant la ruta modernista com la dels molins us descobrirà la història centenària d'algunes de les joies amagades, o no tant, de la nostra ciutat.

Llegeix més: Un passeig pel patrimoni centenari

Ambient d’època i tradicions

Els carrers d’Amposta retrocedeixen en el temps per inundar-se de les tradicions i costums de fa cent anys. Des del ball a la plaça de l’Aube, les cançons, els jocs al carrer o les tertúlies a la barberia de Garriga, tot torna, per uns dies, a ser com abans. Fins i tot part de l’arquitectura del nucli antic ens farà recordar aquells temps, ja que durant la Festa es podrà accedir a l’antic edifici de «les Monges» i, a més, les tavernes, fondes i restaurants recrearan tertúlies i disposaran de plats típics del S. XX.

Llegeix més: Ambient d’època i tradicions

Cercar

Segueix la Festa!