Jornades Gastronòmiques

El Sabor de la Festa

La restauració d’Amposta ens apropa als sabors i olors d’aquells plats de sempre elaborant receptes tradicionals i populars amb productes del territori. Podeu degustar aquests menús del 18 al 21 de maig en els restaurants participants. Gaudiu dels vermuts i menús de la XV edició!

RESTAURANTS PARTICIPANTSTELÈFON DE RESERVES
La Sifoneria977 702 212
Vintastik977 703 458
Pizzeria Jordi977 705 992
Atípic613 053 607
Golden River977 705 475
Restaurant Bosc de Ribera622 074 222
Il Viale By Canya – Illa625 555 278
Els Ullals618 755 586
El Secret977 708 556
L’Antic977 705 519
La Jijoneca977 705 535
Nou Snoopy977 702 532
La Pepa692 998 535
La Nuova Trattoria977 785 153

* Cal reservar amb antelació.

Menús i vermuts

  • Menú disponible divendres, dissabte i diumenge, de 13h a 15:30h.
  • Reserves: 977 70 22 12
Entrants per a compartir
  • Croqueta XL de botifarra d’arròs negre.
  • Amanida de favetes i alls tendres amb gambes i cruixent de cansalada.
  • Torradetes amb olivada negra i brandada bacallà.
Plats a escollir
  • “Arròs del tros” Paella de verdures.
  • Bacallà a la cassola amb ou estrellat.
  • Pollastre guisat amb dàtils i ametlles.
Postres
  • Arròs amb llet, arròs Montsià varietat Montsianell
  • Menjar blanc
  • Pa amb xocolata creo oli i sal
  • Mel i mató

Preu: 20€
Aigua i vi inclòs

  • Menú disponible per al Sopar a les Fosques – Dijous 18 a la nit
  • Reserves: 977 703 458
Primers a compartir
  • Amanida amb poma, cogombre, cherrys i vinagreta de kimchi
  • Pa Bao de Pulled Pork en pico de gallo
  • Croquetes d’anguila fumada del Delta
  • Raviolis 4 formatges fregits amb salsa marinera
 Segons a escollir
  • Suprema de salmó brassejat a l’estil oriental
  • Filet de porc amb salsa gravy i poma al forn
Postre
  • Pastís de menjar blanc amb crumble d’ametlla

Beguda inclosa amb vi D.O. Terra Alta
Café no inclòs
Preu: 29,90€

  • Disponible per al Sopar a les Fosques, dissabte 20, a migdia i diumenge 21, a migdia.
  • Reserves: 977 70 59 92 o 669 00 75 48
Entrant
  • Pa amb oli i sal
Primer plat a escollir
  • Llesca de escalivada amb anxoves
  • Llesca de botifarra amb all i oli
  • Amanida de tomata, bacallà, ceba i olives
Segon plat a escollir
  • Fabes estofades
  • Bacallà amb tomata
  • Carn a la brasa
Postres
  • Pa amb vi i sucre
  • Pa amb llet condensada
  • Mini pastisset

Vi DO Terra Alta primicia blanc o negre, aigua i refrescos
Preu 20€

Menú:
  • Musclos del delta amb vermut
  • Torrada amb escalivada i seitó

Preu: 5€

  • Disponibles del 19 al 21 de maig de 12h a 14h 
  • Reserves: 977 70 54 75

  • Vermut amb olives i llonganissa

Preu: 5€

Entrants:
  • Amanida amb enciam, ceba tendra, olives mortes i encenalls de bacallà dessalat.
Plat a escollir:
  • Cassola d’arròs de recapte. (mínim 2 pax)
  • Guisat de l’àvia amb pollastre, variat de bolets i daus de patata
  • Bacallà amb ceba i tomàquet
Postres:
  • Pa, amb vi i sucre
  • Pastisset casolà de cabell d’àngel

Beguda:

  • Aigua

Preu: 22€ (IVA inclòs)

 

  • Disponible dissabte 20 i diumenge 21 fins a mig dia
  • Reserves: 618 755 586
Entrants:
  • Carpaccio de bacallà a l’estil delta
  • Taula de formatges curats amb olives trencades, acompanyat amb pa de pagès i tomàquet de penjar
  • Hummus de cigró amb crostons de pa
  • Torrada d’anguila fumada
  • Coca de recapte estil Els Ullals
  • Musclos amb all i llorer
Primer plat a escollir:
  • Bacallà amb samfaina
  • Suquet de peix
  • Pollastre de corral a la cassola
  • Parrillada de carn amb patates al caliu
  • Arròs caldós de l’època
  • Arròs seijat
  • Fideuà dels pescadors
Postres:
  • Dolços de la terra acompanyats amb moscatell
  • Aigües minerals

Vi DO Terra Alta
Preu: 30€

Plats:
  • Mandonguilles amb sípia,
  • Callos by Canya – Illa
  • Ensaladilla de polp
  • Atun “encebollat”
  • Xipirons
  • Gambeta fregida
  • Carn de bou
  • Llagrimetes de pollastre, salxixa, botifarra i xistorra.
  • Disponible dissabte 20 i diumenge 21 a mig dia
  • Reserves: 977 708 556
Entrants:
  • Esqueixada de bacallà
  • Taula d’embotits i curats
  • Calamarsons en carxofa
  • Mini coca d’escalivada amb anxova
  • Musclos i Cloisses a la marinera
Primer plat a escollir:
  • Paella Marinera
  • Fideuà del pescador
  • Arròs caldós amb fruits del mar
  • Suquet de peix
  • Bacallà amb samfaina
  • Parrillada de carn amb patates al caliu
  • Mandonguilles a la jardinera
Postres:
  • Menjar blanc
  • Pastisset amb moscatell
  • Crema catalana

Vi DO terra alta
Aigües minerals

Preu: 30€

Disponible els migdies de la Festa.
Reserves: 977 705 535

  • Variat + Rapitenc o Quinto. Preu: 3,50€
  • Variat + Refresc o Mitjana. Preu: 4,00€
  • Disponible tots els dies de la Festa.
    Reserves: 977 785 153
Primer a escollir:
  • Carpaccio a escollir entre: vedella, salmó, bacallà o tonyina
  • Xarcuteria italiana
  • Llesca d’escalivada amb anxova
  • Provolone
  • Amanida nuova amb tonyina i ou
Segon a escollir:
  • Ossubuco guisat amb guarnició
  • Bacallà amb samfaina
  • Pasta a escollir de la carta
  • Pizza a escollir de la carta
  • Risotto amb carxofa i cloïsses

Postre, pa i aigua
Preu: 22€

Entrants a escollir:
  • Esqueixada de bacallà
  • Sardineta amb escabetx
Primers a escollir:
  • Sopa de peix
  • Fideus amb costella
  • Sípia solsida amb pèsols
Segons a escollir:
  • Rostit de Pollastre
  • Bacallà amb ceba i tomàquet
  • Guatlles amb escabetx
Postres:
  • Pa amb vi i sucre
  • Pastisset
  • Menjar blanc

Preu: 24€

  • Disponible la nit del Sopar a les Fosques
  • Reserves: 692 998 535
Entrants:
  • Esqueixada de bacallà
  • Espardenya d’escalivada
Plat a escollir:
  • Bacallà en samfaina
  • Solomillo amb verdures
Postres:
  • Mel i mató

Pa, vi, aigua.
Preu: 20€

Festa del Mercat a la Plaça

Dj. 18 a dg. 21 de maig de 2023

Amposta

Casc antic Amposta

Vine a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta i gaudeix de tots els esdeveniments!