El Sabor de la Festa
La restauració d’Amposta ens apropa als sabors i olors d’aquells plats de sempre elaborant receptes tradicionals i populars amb productes del territori. Podeu degustar aquests menús del 18 al 21 de maig en els restaurants participants. Gaudiu dels vermuts i menús de la XV edició!
RESTAURANTS PARTICIPANTS | TELÈFON DE RESERVES |
La Sifoneria | 977 702 212 |
Vintastik | 977 703 458 |
Pizzeria Jordi | 977 705 992 |
Atípic | 613 053 607 |
Golden River | 977 705 475 |
Restaurant Bosc de Ribera | 622 074 222 |
Il Viale By Canya – Illa | 625 555 278 |
Els Ullals | 618 755 586 |
El Secret | 977 708 556 |
L’Antic | 977 705 519 |
La Jijoneca | 977 705 535 |
Nou Snoopy | 977 702 532 |
La Pepa | 692 998 535 |
La Nuova Trattoria | 977 785 153 |
* Cal reservar amb antelació.
Menús i vermuts
- Menú disponible divendres, dissabte i diumenge, de 13h a 15:30h.
- Reserves: 977 70 22 12
Entrants per a compartir
- Croqueta XL de botifarra d’arròs negre.
- Amanida de favetes i alls tendres amb gambes i cruixent de cansalada.
- Torradetes amb olivada negra i brandada bacallà.
Plats a escollir
- “Arròs del tros” Paella de verdures.
- Bacallà a la cassola amb ou estrellat.
- Pollastre guisat amb dàtils i ametlles.
Postres
- Arròs amb llet, arròs Montsià varietat Montsianell
- Menjar blanc
- Pa amb xocolata creo oli i sal
- Mel i mató
Preu: 20€
Aigua i vi inclòs
- Menú disponible per al Sopar a les Fosques – Dijous 18 a la nit
- Reserves: 977 703 458
Primers a compartir
- Amanida amb poma, cogombre, cherrys i vinagreta de kimchi
- Pa Bao de Pulled Pork en pico de gallo
- Croquetes d’anguila fumada del Delta
- Raviolis 4 formatges fregits amb salsa marinera
Segons a escollir
- Suprema de salmó brassejat a l’estil oriental
- Filet de porc amb salsa gravy i poma al forn
Postre
- Pastís de menjar blanc amb crumble d’ametlla
Beguda inclosa amb vi D.O. Terra Alta
Café no inclòs
Preu: 29,90€
- Disponible per al Sopar a les Fosques, dissabte 20, a migdia i diumenge 21, a migdia.
- Reserves: 977 70 59 92 o 669 00 75 48
Entrant
- Pa amb oli i sal
Primer plat a escollir
- Llesca de escalivada amb anxoves
- Llesca de botifarra amb all i oli
- Amanida de tomata, bacallà, ceba i olives
Segon plat a escollir
- Fabes estofades
- Bacallà amb tomata
- Carn a la brasa
Postres
- Pa amb vi i sucre
- Pa amb llet condensada
- Mini pastisset
Vi DO Terra Alta primicia blanc o negre, aigua i refrescos
Preu 20€
- Vermut disponible d’11h a 13h
- Reserves: 613 05 36 07
Menú:
- Musclos del delta amb vermut
- Torrada amb escalivada i seitó
Preu: 5€
- Disponibles del 19 al 21 de maig de 12h a 14h
- Reserves: 977 70 54 75
- Vermut amb olives i llonganissa
Preu: 5€
- Disponible de 13h a 16 h.
- Reserves: 622 074 222
Entrants:
- Amanida amb enciam, ceba tendra, olives mortes i encenalls de bacallà dessalat.
Plat a escollir:
- Cassola d’arròs de recapte. (mínim 2 pax)
- Guisat de l’àvia amb pollastre, variat de bolets i daus de patata
- Bacallà amb ceba i tomàquet
Postres:
- Pa, amb vi i sucre
- Pastisset casolà de cabell d’àngel
Beguda:
- Aigua
Preu: 22€ (IVA inclòs)
- Disponible dissabte 20 i diumenge 21 fins a mig dia
- Reserves: 618 755 586
Entrants:
- Carpaccio de bacallà a l’estil delta
- Taula de formatges curats amb olives trencades, acompanyat amb pa de pagès i tomàquet de penjar
- Hummus de cigró amb crostons de pa
- Torrada d’anguila fumada
- Coca de recapte estil Els Ullals
- Musclos amb all i llorer
Primer plat a escollir:
- Bacallà amb samfaina
- Suquet de peix
- Pollastre de corral a la cassola
- Parrillada de carn amb patates al caliu
- Arròs caldós de l’època
- Arròs seijat
- Fideuà dels pescadors
Postres:
- Dolços de la terra acompanyats amb moscatell
- Aigües minerals
Vi DO Terra Alta
Preu: 30€
- Reserves: 625 555 278
Plats:
- Mandonguilles amb sípia,
- Callos by Canya – Illa
- Ensaladilla de polp
- Atun “encebollat”
- Xipirons
- Gambeta fregida
- Carn de bou
- Llagrimetes de pollastre, salxixa, botifarra i xistorra.
- Disponible dissabte 20 i diumenge 21 a mig dia
- Reserves: 977 708 556
Entrants:
- Esqueixada de bacallà
- Taula d’embotits i curats
- Calamarsons en carxofa
- Mini coca d’escalivada amb anxova
- Musclos i Cloisses a la marinera
Primer plat a escollir:
- Paella Marinera
- Fideuà del pescador
- Arròs caldós amb fruits del mar
- Suquet de peix
- Bacallà amb samfaina
- Parrillada de carn amb patates al caliu
- Mandonguilles a la jardinera
Postres:
- Menjar blanc
- Pastisset amb moscatell
- Crema catalana
Vi DO terra alta
Aigües minerals
Preu: 30€
Disponible els migdies de la Festa.
Reserves: 977 705 535
- Variat + Rapitenc o Quinto. Preu: 3,50€
- Variat + Refresc o Mitjana. Preu: 4,00€
- Disponible tots els dies de la Festa.
Reserves: 977 785 153
Primer a escollir:
- Carpaccio a escollir entre: vedella, salmó, bacallà o tonyina
- Xarcuteria italiana
- Llesca d’escalivada amb anxova
- Provolone
- Amanida nuova amb tonyina i ou
Segon a escollir:
- Ossubuco guisat amb guarnició
- Bacallà amb samfaina
- Pasta a escollir de la carta
- Pizza a escollir de la carta
- Risotto amb carxofa i cloïsses
Postre, pa i aigua
Preu: 22€
- Disponible tots els dies de la Festa del Mercat a la Plaça
- Reserves a: 625 633 701 – 977 705 519
Entrants a escollir:
- Esqueixada de bacallà
- Sardineta amb escabetx
Primers a escollir:
- Sopa de peix
- Fideus amb costella
- Sípia solsida amb pèsols
Segons a escollir:
- Rostit de Pollastre
- Bacallà amb ceba i tomàquet
- Guatlles amb escabetx
Postres:
- Pa amb vi i sucre
- Pastisset
- Menjar blanc
Preu: 24€
- Disponible la nit del Sopar a les Fosques
- Reserves: 692 998 535
Entrants:
- Esqueixada de bacallà
- Espardenya d’escalivada
Plat a escollir:
- Bacallà en samfaina
- Solomillo amb verdures
Postres:
- Mel i mató
Pa, vi, aigua.
Preu: 20€