Tallers per a la Festa

Un taller que es fa dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre i practicar els principals estils de ball de l’època i que podran realitzar demostracions amb motiu de la Festa, i especialment enguany que es dedica a les Arts.

L’imparteix l’escola de Ball Quick Dance d’Amposta,  i es realitzarà en set sessions amb format monogràfic, l’11 i 26 de març, l’1, 16, 22 i 29 d’abril i el 6 de maig, amb l’horari de 19:30h a 20:30h.  

Inscripcions al telèfon: 646407243 o bé presencialment a c/ Barcelona, 63-65 d’Amposta.

Animeus!

Un taller que es fa dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre i practicar com cosir-se i confeccionar la seva pròpia falda per a lluir-la amb motiu de la Festa, i especialment enguany que es dedica a les Arts.

L’imparteix Entre Teles d’Amposta,  i es realitzarà tots els dijous  de fins el 18 de maig, amb l’horari de 15:30h a 17:30h.  

Inscripcions al telèfon: 699053683 o bé presencialment a c/ Góngora, 8 d’Amposta.

Animeus!

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal ens han preparat tot un seguit de tallers dirigits a majors de 10 anys per potenciar la cultura gastronòmica i culinària amb motiu de la Festa del Mercat.

Es realitzaran durant diversos dissabtes a les 10h al mateix Espai Gastronòmic del Mercat Municipal. 

Inscripcions al telèfon: 620 889 652, o bé presencialment, a la parada Espai Verd del Mercat.

Els únics materials que necessites portar són: eixugamans, davantal i guants (opcional).

Us esperem!

Amposta Turisme ens ha preparat un taller ce cuina de dolços tradicionals amb la presentació de la reedició del llibre “La cuina de les Terres del’Ebre”. De la mà de la Sra. Núria Gómez de www.benremenat.cat i la Sra. Carme Queralt, autora del llibre, podrem descobrir noves receptes, aprendre i degustar pastissets de cabell d’àngel i coquetes de Sant Blai.

Aquest taller i presentació s’emmarquen dintre del programa d’activitats prèvies a la Festa del Mercat per tal de potenciar la cultura gastronòmica i culinària tradicional ebrenca.

Es realitzarà el dissabte 13 de maig a les 16h a l’Oficina de Turisme. 

Inscripcions al telèfon: 977 703 453, o bé presencialment, l’Oficina de Turisme.

Us esperem!

Festa del Mercat a la Plaça

Dj. 18 a dg. 21 de maig de 2023

Amposta

Casc antic Amposta

Vine a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta i gaudeix de tots els esdeveniments!